Bezorging & retouneren

Wanneer kan ik mijn wijn verwachten?

In principe is het mogelijk je wijn de volgende dag in huis te hebben. Vandaag voor 17:00u besteld is de volgende dag in huis. Het zou echter kunnen dat het gekozen artikel niet voldoende meer voorradig is. Dan zal het langer duren dan 24u. Uiteraard brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte via de mail of telefoon. We geven aan wanneer het de wijn weer beschikbaar is en overleggen wat de beste nieuwe bezorgdag is. Tevens is het mogelijk in de kassa van de webshop aan te geven welke dag je de bestelling bezorgd wil hebben. PostNL levert niet op zondag, maandag en de feestdagen. Zodra je bestelling klaar staat voor verzending ontvang je van PostNL de Track&Trace code per email. Hiermee kan je de route volledig in de gaten houden.

Wat gebeurt er als ik niet thuis en de pakketbezorger staat voor de deur?

PostNL levert het pakket uit volgens de ontvangen Track&Trace code die je via de mail ontvangen hebt. Mocht je toch niet thuis zijn op het moment van levering dan probeert de chauffeur het pakket bij de buren te bezorgen. Ook niet thuis, dan wordt de bestelling dezelfde dag afgeleverd bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Zodat je het daar kan afhalen. Je zal een briefje in de brievenbus ontvangen waarop staat naar welk afhaalpunt je bestelling is gegaan. Daar blijft het pakket dan 7 dagen op je wachten. Let op; haal je pakket dus binnen 7 dagen op anders wordt het naar ons retour gestuurd.

Wat als mijn bestelling kapot gaat of zoek raakt?

Wij verzenden alle pakketten met de hoogste prioriteit en verzekering. Schade die ontstaat tijdens transport claimen wij bij PostNL. Je bent dus altijd gegarandeerd dat de bestelling heel en netjes wordt bezorgd. Mocht je toch ontdekken dat er schade is, maak dan zo snel mogelijk foto’s en mail dit met een begeleidend schrijven naar info@gavi.nl Ook als je pakket is zoekgeraakt willen we dat graag per mail van je weten. Wij pakken je mail snel op en sturen zo nodig een nieuwe bestelling toe.

Afhaalpunt van PostNL

Als je bestelling klaar is, is het mogelijk na het invullen van je NAW-gegevens aan te geven dat je de bestelling ophaalt bij een afhaalpunt van PostNL. Je vult eerst je huisadres in, daarna kan je kiezen voor een afhaallocatie bij jou in de buurt. Het is niet mogelijk zelf het adres van de PostNL locatie handmatig in te voeren als afleveradres. De zending wordt dan niet bezorgd. Dit komt omdat het afhaalpunt officieel niet de ontvanger is. Ook voor het afhalen bij een PostNL punt krijg je een Track&Tracé code en kan je zien wanneer je bestelling klaar ligt. Je kunt je bestelling dan ophalen met een geldig legitimatiebewijs. Let op: het pakket wordt 7 dagen bewaard voor jou. Daarna wordt het retour gezonden naar ons als afzender.

Wat zijn de verzendkosten en hoe wordt mijn bestelling verpakt?

Alle wijnen worden verpakt in speciale flessen-verzenddozen. De doos kan maximaal met 12 flessen ingepakt worden. Dit in verband met het kilogewicht per colli. De originele omverpakking van de wijn komt te vervallen. Dit om schade en breuk tijdens transport tot een minimum te beperken. Indien je bestelling boven de 75 euro komt betaal je geen verzendkosten. Onder de 75 euro zijn de verzendkosten € 7,99 per bestelling.

Hoe kan ik een order annuleren?

Heb je al je bestelling geplaatst en is deze ook al bevestigd in je mailbox, maar wil je toch annuleren, laat het ons weten. Stuur een mail naar info@gavi.nl geef aan om welke bestelling het gaat. Dan zullen we het bedrag terugstorten. Mochten wij de bestelling al aangeboden hebben bij PostNL dan kunnen we het niet meer terugdraaien. Je ontvangt de wijnen op het aangegeven adres. Je kan een retour aanvragen bij ons, waarvan de verzendkosten wel voor eigen rekening zijn.

Webshop

Is www.gavi.nl een veilige website?

Ja. Dit herken je aan het URL-balkje met het slotje in het webadres www.gavi.nl Zowel bij het doorzoeken van de website als ook het afreken van de bestelling. Alle informatie wordt in een beveiligde omgeving opgeslagen.

Moet ik een account aanmaken?

Nee, het is niet noodzakelijk om een account aan te maken op de website www.gavi.nl. Het is wel handig. Bestel je een volgende keer weer dan hoef je niet alle NAW-gegevens opnieuw in te vullen. En kan je de historie teruglezen.

Kan ik korting krijgen bij grotere aantallen?

Gavi Wijnkopers zorgt voor een zo scherp mogelijke prijs per fles. Het staat je altijd vrij om te vragen naar een scherpere offerte, echter doe dat voor een ordergrootte vanaf 60 flessen. Alleen per mail nemen wij dit in behandeling. Stuur je vraag naar info@gavi.nl en wij zullen daarop snel ons antwoord geven.

Kan ik mijn cadeaubon verzilveren via de website?

Cadeaubonnen worden in de winkel met de hand uitgeschreven. Deze bonnen zijn niet te verzilveren via de website. Cadeaubonnen kunnen in de winkel besteed worden voor de aankoop van wijn of delicatessen.

Heb je een actiecode voor mij?

Soms hebben wij een actieperiode waarvoor je in de online-kassa een code in moet voeren. Deze code wordt dan gecommuniceerd via een nieuwsbrief. Alleen de nieuwsbrief ontvangers/lezers kunnen deze code inzetten voor een korting in de aangegeven periode.

Ik heb je hulp nodig

Dat kan! Op de website hebben wij een chat-functie, daarmee is het mogelijk met ons in contact te komen. Je kan ons ook bellen 0321-336515 of mailen info@gavi.nl. Je mag ons ook altijd DM-en via social media.

Wijnen

Jaar / Oogstjaar

De genoemde jaartallen op de website zijn altijd onder voorbehoud. We doen ons uiterste best om de actuele jaargangen te vermelden. Tenslotte zijn er elke dag wijzigingen of mutaties in oogstjaren en kan het elkaar net kruisen. Niet juist, maar het kan gebeuren. Mocht het gevraagde oogstjaar niet meer beschikbaar zijn dan ontvang je direct het opvolgende oogstjaar. Mits dat deze niet zal afwijken in prijs en kwaliteit. Mocht je zeker willen weten of een bepaald oogstjaar geleverd wordt, neem dan met ons contact op. Stuur een mail naar info@gavi.nl of bel 0321-336515 Dan kijken we het meteen voor je na. Wil je de wijn met een andere jaargang dan besteld niet houden, dan mag de wijn naar ons retour gestuurd worden. Ook hiervoor neem je even contact met ons op.

Kurkklacht?

Wat is dat – kurk in de wijn? Wijn met een afwijkende smaak die wordt veroorzaakt door besmetting met een schimmel of bacterie. De wijn krijgt daardoor de geur van een muffe of vochtige kelder en smaakt slecht. Een ‘wijn met kurk’ is helaas niet te voorkomen: je kunt het niet zien aan de fles. Het kan dus iedereen overkomen. Maar het is vervelend. Om ervoor te zorgen dat deze klacht goed beoordeeld kan worden, mag je de fles aan ons retour zenden. Vooraf dien je eerst per mail de smaakklacht aan ons door te geven. Dit kan door een mail te sturen naar info@gavi.nl. Na overleg maken wij een retourlabel aan en is het mogelijk de fles naar ons op te sturen. Let op; de aankoop van de betreffende wijn mag niet ouder zijn dan 2 maanden. Tevens mag de fles niet langer geopend zijn dan 2 dagen. Dus de melding van de smaakklacht moet binnen 48 uur bij ons bekend zijn. Tevens willen wij de fles retour ontvangen waarvan slechts een glas is uitgeschonken. Lege flessen kunnen wij sowieso niet beoordelen en nemen wij niet retour. In overleg zullen wij, indien bewezen, een passende oplossing zoeken voor de smaakklacht.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

gdpr-image
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Meer informatie