Reserveer bij Gavi Lokaal

Jij en je vrienden zijn altijd welkom

Reserveer een tafel & Boek nu

We bevestigen jouw reservering per e-mail

Wil je zeker zijn van een plek bij Gavi Lokaal, reserveer dan hier je tafel. Zodra je reservering is ontvangen sturen wij een bevestiging. Dan weet je zeker dat je reservering goed is overgekomen. Het team van Gavi heet je van harte welkom!

 

Wil je reserveren? Stuur dan even een e-mail naar reserveringen@gavi.nl met daarin de gewenste datum, tijdstip en het aantal stoelen. Wij nemen dan contact met je op om de reservering definitief te maken.

Reserveer via de telefoon

Reserveer je liever telefonisch een tafel? Dat kan natuurlijk ook. Bel van maandag t/m zaterdag. Ons telefoonnummer is 0321-33 65 15

Gavi Wijnkopers

De plek voor favoriete wijnen en goed advies

Bij Gavi Wijnkopers kan je ook terecht voor mooi ingepakte cadeautjes en unieke wijnpakketten. Een wijnpakket voor elk budget met een worstje, een kaasje, olijfolie, toast en zoetigheid. Bij Gavi maken we bourgondischecadeautjes die elke wijnliefhebber graag wil ontvangen. Tevens verkopen wij mooie Spiegelau glazen, serie Authentis. Omdat goede wijnen in prachtige glazen gedronken moet worden. Het team staat voor je klaar met hun kennis en enthousiasme. De liefde en passie voor wijn is wat ons bindt.

Cadeautop: Geef een cadeaubon die wij voor je invullen voor elk cadeaubedrag.

Gavi Lokaal

Proef en beleef wijn in het lokaal

Bij Gavi Lokaal kan je terecht voor een heerlijke lunch, een lekkere borrelplank of een uitgebreide High-Wine. Bezoek Gavi Lokaal met vrienden of familie. Maar ook alleen kun je bij ons verdwalen in een goed boek. Tijdschriften en de krant liggen voor je klaar. Neem een heerlijke kop Italiaanse koffie met taart van de Dorpsboerderij Dronten. En wat dacht je van een Italiaans biertje van de tap en allerlei frisdranken. Iedereen mag zich welkom voelen bij Gavi Lokaal.

Cadeautip: Geef een Wijnpas cadeau voor de wijnkast of een Lunchbon voor een middag gezelligheid. Bepaal zelf het cadeaubedrag.

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×