• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Oropasso

De Oropasso wijn is één van de wijnen van wijnhuis Biscardo. Deze wijn komt uit 2016 en won in dat jaar ook goud op de Vinalies Internationales Paris.

Oropasso

De Oropasso wijn is één van de wijnen van wijnhuis Biscardo. Deze wijn komt uit 2016 en won in dat jaar ook goud op de Vinalies Internationales Paris.

Italiaanse wijn

Deze wijn komt uit Veneto, een Italiaanse provincie, en wordt geproduceerd door wijnproducent Biscardo. Wijnhuis Biscardo is al in 1878 opgericht en kent dan ook een rijke historie. Het wijnhuis is een echt familiebedrijf en wordt op dit moment gerund door de broers Marizio en Martino. De wijnen van Biscardo staan om de geconcentreerde smaak en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zo ook bij de Oropasso wijn.

De wijn is geproduceerd uit twee druivensoorten, namelijk de Garganega en de Chardonnay. De verdeling van de druiven in de Oropasso wijn is 60% Garganega en 40% Chardonnay. Deze druiven groeien in een wijngaard, waarvan de bodem bestaat uit een mengeling van slib, klei en zand.

Productie

Deze wijn wordt met dezelfde techniek gemaakt als de Neropasso. Voordat de druiven worden geperst, worden deze ingedroogd. Dit zorgt ervoor dat de Oropasso wijn een heerlijke volle smaak heeft.

Tijdens de handmatige oogst worden de dunste trossen druiven uitgekozen, de trossen waarvan de druiven niet te dicht bij elkaar zitten. Op deze manier kan de licht circuleren. De druiven worden vervolgens in grote geperforeerde kisten gelegd, pas daarna begint men met de daadwerkelijke productie van de Oropasso wijn.

Smaak Oropasso wijn

De Oropasso heeft een volle smaak met delicate aroma’s van bloemige tonen en gele en citrusvruchten. De Oropasso is een rijke witte wijn en daarom uitermate geschikt om te drinken bij pasta, risotto, vis, schaalvruchten, vis, witvlees en gerijpte kazen.

Oropasso wijn bij Gavi

Gavi heeft een assortiment van meer dan 400 wijnen, waaronder de Orropasso wijn. Deze wijn uit 2017 kun je bij ons verkrijgen voor de scherpe prijs van € 8,99.

Bestel je deze wijn voor 17.00 vanmiddag? Dan is de wijn morgen al bij je in huis.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×