High wine

Jij en je vrienden zijn altijd welkom!

Met z’n tweeën van een High-Wine genieten? Of met vrienden, familie. Weggeven als cadeau kan natuurlijk ook.

Een High-Wine serveren wij vanaf 2 personen. Je begint met een glas heerlijke Cava. Vervolgens ontvang je de wijnkaart van een bepaalde waarde waarmee je wijn kan tappen uit de wijnkast. Kies zelf welke van de 16 wijnen je voorkeur heeft. Je kan een slokje, een half glas of een heel glas tappen. Het geheel maken wij compleet met een plank vol met lekkere hartige hapjes. Met z’n tweeën heb je zeker 2-uur borrel plezier.

Je kan kiezen uit twee soorten high-wine:

High-Wine p.p. 25,00
Glas Cava, olijven en de wijnkaart twv 10 euro.
Kies zelf welke van de 16 wijnen je voorkeur heeft.
Het geheel maken wij compleet met een plank vol lekkere hapjes.

High-Wine de Luxe p.p. 35,00
Glas Cava, olijven en de wijnkaart twv 15 euro.
Kies zelf welke van de 16 wijnen je voorkeur heeft.
Het geheel maken wij compleet met een plank vol lekkere tapas

High-Wine de Luxe serveren wij op vrijdagavond en zaterdag de hele dag.

High wine reserveren

We bevestigen jouw reservering per e-mail.

Wil je zeker zijn van een plek bij Gavi Lokaal voor een High-Wine, reserveer dan snel. Stuur een e-mail naar reserveringen@gavi.nl met daarin de gewenste datum, tijdstip en met hoeveel mensen je komt voor de High-Wine. Zodra je reservering is ontvangen sturen wij een bevestiging. Dan weet je zeker dat je reservering goed is overgekomen. Het team van Gavi heet je van harte welkom!

Reserveer telefonisch een high wine

Reserveer je liever telefonisch een tafel? Dat kan natuurlijk ook. Bel van maandag t/m zaterdag. Ons telefoonnummer is: 0321-33 65 15.

Gavi Wijnkopers

De plek voor favoriete wijnen en goed advies

Bij Gavi Wijnkopers kan je ook terecht voor mooi ingepakte cadeautjes en unieke wijnpakketten. Een wijnpakket voor elk budget met een worstje, een kaasje, olijfolie, toast en zoetigheid. Bij Gavi maken we bourgondischecadeautjes die elke wijnliefhebber graag wil ontvangen. Tevens verkopen wij mooie Spiegelau glazen, serie Authentis. Omdat goede wijnen in prachtige glazen gedronken moet worden. Het team staat voor je klaar met hun kennis en enthousiasme. De liefde en passie voor wijn is wat ons bindt.

Cadeautop: Geef een cadeaubon die wij voor je invullen voor elk cadeaubedrag.

Gavi Lokaal

Proef en beleef wijn in het lokaal

Bij Gavi Lokaal kan je terecht voor een heerlijke lunch, een lekkere borrelplank of een uitgebreide High-Wine. Bezoek Gavi Lokaal met vrienden of familie. Maar ook alleen kun je bij ons verdwalen in een goed boek. Tijdschriften en de krant liggen voor je klaar. Neem een heerlijke kop Italiaanse koffie met taart van de Dorpsboerderij Dronten. En wat dacht je van een Italiaans biertje van de tap en allerlei frisdranken. Iedereen mag zich welkom voelen bij Gavi Lokaal.

Cadeautip: Geef een Wijnpas cadeau voor de wijnkast of een Lunchbon voor een middag gezelligheid. Bepaal zelf het cadeaubedrag.