Gavi Wijnkopers

Ruime selectie van meer dan 400 wijnen

Gavi Wijnkopers

Wat begon in 2000 met alleen een groothandel is inmiddels uitgegroeid tot import, groothandel, winkel, webshop, horeca en delicatessen. Onder de naam Gavi Wijnkopers en Gavi Trattoria. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen. Het team staat voor je klaar met hun kennis en enthousiasme. Of je nu de winkel bezoekt, ons opbelt met een vraag, we helpen je meteen. De liefde en passie voor wijn is wat ons bindt.

 Gavi Wijnkopers is samen met Gavi Trattoria een totaalbeleving van wijn!

Gavi Trattoria

Gavi Trattoria

Denk je aan Gavi dan denk je aan borrelen. Borrelen met een goed glas wijn en heerlijke delicatessen. En sinds kort kan je ook terecht voor een heerlijk speciaal biertje. Als het terras open is, of beter, als de horeca geheel open is kan je bij Gavi Trattoria genieten van heerlijke koffiesoorten, fijne zoetigheden, softdrinks, onze wijnen (dat zijn er heel veel), bijzondere biertjes, de lunchkaart en een keuze uit meerdere borrelplankjes.

 Iets meenemen voor thuis? Natuurlijk! Als je binnen bent bij Gavi Trattoria loop je tegen de aanbiedingen straat aan. Heel veel dozen wijn met voordeel. Dat wil je toch!

Tevens vind je heel veel delicatessen. Italiaanse pasta’s, pesto, olijven, noga en amandelkoekjes. De notenbar, met door onszelf vers gebrande noten. Heerlijk notenmixen voor thuis. Aparte, niet zo maar te verkrijgen, biersoorten. Je kan hier terecht voor borrelplanken en borrelboxen (op bestelling), kadootjes, relatiegeschenken en kerstpakketten. Het assortiment is wisselend. Zo proberen we altijd nieuwe verrassingen in te kopen, naast ons reguliere assortiment.

Gavi Trattoria en Gavi Wijnkopers liggen naast elkaar. Twee deuren aan De Reling 10 in Dronten die toegang geven tot een heerlijke beleving van WIJN. We zien je graag!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×