Gavi Wijnkopers

Ruime selectie van meer dan 400 wijnen

Gavi Wijnkopers

Wat begon in 2000 met alleen groothandel is inmiddels uitgegroeid tot import, groothandel, winkel, webshop en horeca. Onder de naam Gavi Wijnkopers en Gavi Lokaal voor de horeca. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen. Het team staat voor je klaar met hun kennis en enthousiasme. Of je nu de winkel bezoekt, ons opbelt met een vraag, we helpen je meteen. De liefde en passie voor wijn is wat ons bindt.

Gavi Lokaal

Proef onze geselecteerde wijnen in de wijnkast

Gavi Lokaal

In 2014 hebben we naast de winkel Gavi Lokaal geopend. Zodoende verkopen we niet alleen de fles wijn, maar ook de beleving van wijn. Hoe smaakt de wijn? Bij Gavi Lokaal vind je een unieke wijnkast waar altijd 16 wijnen instaan. Met behulp van een pasje met chipcard, welke opgewaardeerd is met een bepaald bedrag, kan je gaan proeven. Je kiest een slokje, een half glas of een heel glas wijn. De daarbij behorende waarde wordt van je wijnpas afgeschreven.

Zo ben je op een actieve en persoonlijke manier je wijnen aan het proeven. In Gavi Lokaal is ook gelegenheid voor een heerlijke kop Italiaanse koffie. Met taart van de Dorpsboerderij Dronten, gemaakt door jonge mensen met een beperking. En wat dacht je van een Italiaans biertje van de tap en allerlei frisdranken. Iedereen mag zich welkom voelen bij Gavi Lokaal. De borrelkaart is uitgebreid om lekker in goed gezelschap van te genieten.

Geen aanbieding missen?
Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de scherpste tarieven en laatste wijnaanbiedingen!
Liever niet
Bedankt voor het inschrijven. U krijgt een bevestigingsmail toegestuurd. Check uw e-mail en volg de instructies.
Wij respecteren jouw privacy. We delen jouw gegevens met niemand. Beloofd.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
Actie: Ontvang nu 2 flessen wijn GRATIS! Koop 18 flessen van één wijnhuis en betaal er 16
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
×
×