Mondovino Wijnkoperij

Marco & Jonquille zijn ook geen onbekende in de wijnbranche want sinds 2000 hebben zij een wijnbedrijf gevestigd in Dronten. Van oorsprong een wijngroothandel maar inmiddels uitgegroeid tot importeur, groothandel, winkel, webshop, horeca en delicatessen. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen.

Er worden nooit wijnen aangekocht zonder te proeven. Wat niet lekker is of prijstechnisch niet interessant komt er niet in. Zowel Mondovino als ook Gavi Wijnkopers zijn volledig onafhankelijk en wij bepalen zelf hoe het assortiment eruit ziet. Alle regels worden gevolgd die de kwaliteit van wijn waarborgen. Denk daarbij aan optimale bewaring tot en met een gedegen omschrijving van de oogstjaren. Moeilijke woorden laten we achterwegen. Daarom ben jij als klant bij Gavi en Mondovino verzekerd van openheid, eerlijkheid en de beste wijnen voor de beste prijs. Door de jaren heen is er een prachtig wijn assortiment ontstaan waar we trots op mogen zijn.

‘Met het zorgvuldig geselecteerde wijnaanbod willen wij ‘orde in de chaos’ scheppen. Wij importeren onze wijnen rechtstreeks van veelal kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren, vaak hechte familiebedrijven. Hierdoor schakelen wij de tussenhandel uit. Nog een bijkomend voordeel is dat deze wijnmakers nauwelijks geld hoeven uit te geven aan dure reclame, zoals bij veel 'merkwijnen' wel het geval is. Met andere woorden: onze wijnen zijn gemaakt voor de liefhebber, niet voor de etikettendrinkers! Elke euro die je bij ons aan wijn besteedt, proef je terug in de wijn. En daarbij staat de tevredenheid van de klant voorop. Onze wijnen staan voor ‘n heerlijke smaak beleving, gezelligheid en ongecompliceerd genieten. En dat alles verpakt in een fles. Enjoy!’

Met de jarenlange ervaring van Marco & Jonquille in de wijnhandel én het vakmanschap van Gardy Koopman (vinoloog, tevens jarenlange verkoopervaring in de wijnhandel en gastheerschap hoge segment gastronomie) adviseren we onze klanten met veel plezier. Welkom bij Gavi en Mondovino!

Tot ziens online of in de winkel,

Gardy, Marco en Jonquille

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Een account aanmaken?

gdpr-image
Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
Meer informatie