Over Gavi

 
Advies, Kopen, Drinken & Proeven | De totaalbeleving van wijn

Gavi Wijnkopers

Wat begon in 2000 met alleen een groothandel is inmiddels uitgegroeid tot import, groothandel, winkel, webshop, horeca en delicatessen. Onder de naam Gavi Wijnkopers en Gavi Trattoria. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen. Het team staat voor je klaar met hun kennis en enthousiasme. Of je nu de winkel bezoekt, ons opbelt met een vraag, we helpen je meteen. De liefde en passie voor wijn is wat ons bindt.

 Gavi Wijnkopers is samen met Gavi Trattoria een totaalbeleving van wijn!

Gavi Trattoria

Bij Gavi Trattoria koop je delicatessen of bestel je een borrelplank voor thuis. Ook zijn er borrelboxen te koop om te versturen. Woon je buiten Dronten, geen probleem. Je vindt hier verse noten, door ons gebrand. Dat ruikt zo heerlijk. Olijfolie, Italiaanse noga, koekjes, Spaanse fuet, chocola van Brouwer. Kaas van De Polderzoom of diverse buitenlandse kazen. Als je lekker wil, kom je naar Gavi Trattoria.

In Gavi Trattoria is een fijne tafel binnen beschikbaar. En er bevinden zich meerdere tafeltjes buiten op het terras. Op de kaart koffie, fris, wijn en speciaal bier. Overheerlijke lunchkaart, klein maar regelmatig wisselend. Is er even geen plek dan geven we het graag ‘TO GO’ mee. Naar het plein, het bos of gewoon mee naar huis.

Lees ervaringen van gasten

Bezorgservice

 
Vanaf 50 euro gratis thuisbezorgd in Nederland
5 dagen per week – ook op zaterdag!

3 mogelijkheden

In de webshop heb je 3 mogelijkheden om je bestelling in ontvangst te nemen:

1. Bezorgen met PostNL op een door jou aangegeven adres
2. Ophalen op 2600 Pick-Up Points in Nederland met ‘PakjeGemak’
Kies zelf waar en wanneer je het pakket wilt afhalen, je hoeft niet meer thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.
3. Ophalen in de winkel van Gavi Wijnkopers – De Reling 10 in Dronten

Extra informatie

  • Bestel je vóór 17:00u dan zijn de wijnen, indien voorradig, de volgende dag in huis
  • Je ontvangt een email met een tijdsindicatie wanneer de wijnen geleverd worden
  • De bestelling kan gevolgd worden via Track & Trace van PostNL
  • Gratis verzending inclusief 2 afleverpogingen
  • PostNL levert niet op zon- en feestdagen.

Ben je niet thuis als PostNL het pakket bezorgt? Dan probeert de chauffeur het standaard af te leveren bij één van de directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’ met deze code kan je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je je wijnbestelling de tweede keer wilt ontvangen.

Wie zijn wij

 
Dit team staat altijd voor je klaar.

Marco Schepel

Marco Schepel

Eigenaar

Marco kan je om alles vragen als het om wijn gaat. Door de jaren heen is er een prachtig wijn assortiment ontstaan waar hij trots op is. Als inspirator en ideeënmachine is zijn bedrijf inmiddels zover gekomen. Van alleen groothandel tot nu importeur, groothandel, winkel, webshop en horeca. Hier zal het waarschijnlijk niet bij blijven.

Jonquille Schepel

Jonquille Schepel

Eigenaar

De duizendpoot bij Gavi Wijnkopers. Boekhouding, communicatie, socialmedia, website, after-sales, klantencontant en personeelsadministratie. Wat niet eigenlijk. Samen met Marco het bedrijf gemaakt waar het nu is. Om trots op te zijn. Elke dag met plezier aan het werk. Naast Gavi, vier kinderen en een hond, maakt zij graag tijd voor familie en vrienden.

Marit van Voorst

Marit van Voorst

Marit werkt sinds begin 2017 bij Gavi. Je zal haar voornamelijk in de winkel aantreffen. Afgestudeerd als fotografe, maar door een wijncursus een andere weg in geslagen. Haar interesse en kennis op het gebied van wijn kan ze heel goed overbrengen op de klanten. Als je wil pakt ze het graag voor je in als cadeau. Sommelier worden is haar droom. Maar dat voor later. Er moet nu ook nog tijd overblijven voor het nieuwe huis en sport Crossfit.

Openingstijden

 
Of bezoek onze online webshop

Gavi Wijnkopers

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
09.30 – 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 – 17.00 uur

Gavi Trattoria

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag:
09.30 – 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 – 17.00 uur

Momenteel zijn er geen vacatures

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×