Apostelhoeve

Wijnhuis Apostelhoeve beschikt over de oudste wijngaarden van Nederland. Het wijnhuis ontving verschillende prijzen voor de witte wijnen die zij produceert. Bekijk hieronder onze wijnen van Apostelhoeve.

Apostelhoeve

Wijnhuis Apostelhoeve beschikt over de oudste wijngaarden van Nederland. Het wijnhuis ontving verschillende prijzen voor de witte wijnen die zij produceert. Bekijk hieronder onze wijnen van Apostelhoeve.

Apostelhoeve

Ben je op zoek naar een wijn van wijnhuis Apostelhoeve? Bij Gavi ben je op de juiste plek. In ons ruime assortiment hebben wij diverse wijnen van dit wijnhuis. Deze witte wijnen hebben allemaal hun eigen kenmerken met voor ieder wat wils.

Wijnhuis Apostelhoeve

In tegenstelling tot echte wijnlanden zoals Frankrijk en Argentinië, vind je in ons kleine Nederland een stuk minder wijngaarden. Wijnhuis Apostelhoeve is de eerste wijngaard van Nederland die al sinds 1970 wijnen van de hoogste kwaliteit produceert.

In het Jekerdal in Maastricht vind je deze wijngaard. Inmiddels is het domein al 10 hectare groot en levert het wijnhuis verschillende wijnen. Ook werd het wijnhuis al 9 keer uitgeroepen tot het beste wijnbedrijf van Belgisch en Nederlands Limburg. Verder kregen een aantal wijnen ook al internationale erkenning.

De wijnen van Apostelhoeve

Bij Gavi heb je de keuze uit vijf verschillende wijnen van het wijnhuis. Deze witte wijnen hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken, waardoor er voor ieder een geschikte wijn tussen zit.

De Cuvée XII bevat drie verschillende druivensoorten, namelijk Auxerrois, Müller Thurgau en Pinot Gris. Deze frisse witte wijn bevat een alcoholpercentage van 13%.
Liever een wijn met maar één druivensoort? Ook dat kan bij Gavi. Je hebt keus uit de Auxerrois, de Müller Thurgau, de Riesling en de Pinot Gris.

De Apostelhoeve Auxerrois is een variant van een Pinot Blanc waarbij voornamelijk nuances van sappig wit fruit naar voren komen. Deze wijn met een alcoholpercentage van 12,5% is geschikt bij asperge- en witvisgerechten. Hetzelfde geldt voor de Pinot Gris.
Met een alcoholpercentage van 14% is deze wijn iets rijker, maar nog steeds prima te combineren met asperges en wat stevigere visgerechten. Ook bij een oude kaas is deze wijn heerlijk. De Apostelhoeve Pinot Gris bevat onder andere elementen van zuidvruchten.

De Pinot Gris is echter niet de enige rijke wijn van dit wijnhuis. Ook de Apostelhoeve Riesling is een rijke witte wijn met tinten van wit fruit.
Toch liever een lichtere, frisse wijn? Kies dan voor de Müller Thurgau. De frisheid maakt de wijn heerlijk voor bij een zomerse salade of als aperitief.

Wijn van Apostelhoeve bij Gavi

Een wijn van Apostelhoeve kopen? Bij Gavi Wijnkopers zit je goed. Gavi Wijnkopers heeft jarenlange ervaring op het gebied van wijnen van wijnhuizen zoals Apostelhoeve.
Bestel je wijn bij ons voor 17.00 uur vandaag en geniet morgen al van je wijn! Bestel je voor een bedrag boven €50,-? Dan bezorgen wij de wijnen gratis bij jou thuis.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×