Ayala

Ayala is zeker geen nieuwkomer, het behoort zelfs tot de langst bestaande champagnehuizen! Meer dan 150 jaar geleden werd Ayala opgericht in het hart van de grote champagnewijngaarden. Het champagnehuis is gevestigd in het dorpje Aÿ in Frankrijk. Van daaruit produceren zij sinds 1860 champagnes van topkwaliteit die wereldwijd bekend staan vanwege hun elegantie en frisheid.

De productie van Ayala champagne

Ayala voert alle fases die bij de productie komen kijken zelf uit. Zelfs de etikettering en verzending doen zij zelf. In grotten van 2 kilometer herbergt het campagnehuis bijna 2,5 miljoen flessen. Deze rijpen allemaal langzaam in de eeuwenoude kelders die uitgegraven zijn uit kalkrijke heuvels in Aÿ. Dit soort elementen geven het campagnehuis een karakteristiek en authentiek gevoel.

Ayala Rosé Majeur

De perfecte belichaming van de originaliteit en finesse van het Ayala champagnehuis is toch wel de Ayala Rosé Majeur. Deze rosé champagne is gemaakt van voornamelijk Chardonnay aangevuld met Pinot Noir en een kleine hoeveelheid Pinot Meunier van de beste crus uit de Montagne de Reims. De Ayala Rosé Majeur is expressief, rijk van smaak en elegant mede dankzij de geringe dosage. Een echte aanrader om te drinken bij visgerechten zoals warme kreeft en zalmfilet of bij verfijnde voorgerechten met schaal- en schelpdieren.

Ayala Brut Majeur Giftbox

Naast de Ayala Rosé Majeur vind je bij Gavi Wijnkopers ook de Ayala Brut Majeur Giftbox. Deze Ayala champagne is met name populair vanwege de frisse en elegante stijl. De Ayala Brut Majeur kent een lange rijping in de kelders en een lage dosage. Een champagne die past bij elke gelegenheid. Alaya Brut Majeur is expressief, fruitig en heeft een fijne, lange afdronk. Ayala Brut Majeur is daarom ook heerlijk te drinken bij een salade van kalfszwezerik, oesters, warme kreeft en coquilles.

Ayala champagne kopen?

Maak je partner, goede vriend, collega of jezelf blij met een heerlijke Ayala champagne. De Ayala Brut Majeur Giftbox is de ideale champagne verrassing! De Ayala Rosé Majeur kan natuurlijk ook. Bestel vandaag nog voor 17.00 uur een Ayala champagne en je hebt deze morgen al in huis.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×