• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Bellingham

Bellingham gaat ver terug naar 1693. In dat jaar plantten de Nederlander Gerrit Janz van Vuuren en zijn vrouw de eerste 1000 wijnstokken. Bellingham ontwikkelde zich daarna tot een Zuid-Afrikaans wijnhuis. Wijnen uit de Nieuwe Wereld, gemaakt op klassieke wijze. De huidige Bellingham range weerspiegelt de geschiedenis van het huis. Een geschiedenis verbonden met een gouden draad van innovatie, vindingrijkheid en een vooruitziende blik.

Bekijk hieronder onze Bellingham wijnen.

Bellingham

Bellingham gaat ver terug naar 1693. In dat jaar plantten de Nederlander Gerrit Janz van Vuuren en zijn vrouw de eerste 1000 wijnstokken. Bellingham ontwikkelde zich daarna tot een Zuid-Afrikaans wijnhuis. Wijnen uit de Nieuwe Wereld, gemaakt op klassieke wijze. De huidige Bellingham range weerspiegelt de geschiedenis van het huis. Een geschiedenis verbonden met een gouden draad van innovatie, vindingrijkheid en een vooruitziende blik.

Historie van Bellingham wijn

Wijnhuis Bellingham gaat ver terug, in 1693 werden door Nederlander Gerrit Janz van Vuuren en zijn Franse vrouw de eerste 1000 wijnstokken geplant in de Franschhoek Valley. Tot 1943 bleef het wijnhuis in deze familie, onder de naam Bellingchamp. In 1943 werd het overgekocht en werd de naam Bellingham. Het wijnhuis ontwikkelde zich tot een Zuid-Afrikaans wijnhuis met kwaliteitswijnen.

Bellingham wijnseries

Wijnhuis Bellingham heeft drie verschillende wijnseries, elke wijnserie heeft zijn eigen verhaal. De Bellingham Homestead wijnserie heeft zijn naam te danken aan de homestead in de Franschhoek Valley waar wijnhuis Bellingham begon. Ook bij Gavi kun je terecht voor wijnen uit de Bellingham Homestead serie.

De wijnen uit de Tree serie zijn vernoemd naar de historische bomen in de tuin van het Bellingham landhuis in Franschhoek. Elke wijn is vernoemd naar een andere boom uit de tuin. Gavi verkoopt de drie wijnen uit de Bellingham Tree serie.

De derde wijnserie van Wijnhuis Bellingham is de Bernard serie. Ook voor deze wijnserie ben je bij Gavi aan het juiste adres. De Bernard serie is vernoemd naar Bernard Podlashuk, de grondlegger van het hedendaagse wijnhuis Bellingham. Podlashuk was pas tevreden als een wijn perfect was, de wijnen van de Bernard-serie zijn daarom erg verfijnd.

Bellingham wijn bij Gavi

Gavi heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van wijn. Gavi biedt een assortiment van meer dan 400 wijnen, waaronder de wijnen van wijnhuis Bellingham. Bij ons kun je altijd terecht voor de beste wijnen. Op het laatste moment nog wijn bestellen? Geen probleem, bij ons is voor 17.00 uur besteld de volgende dag in huis. Daarbij kun je jouw bestelling met Bellingham wijn volgen via Track & Trace.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×