• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Caliterra

Caliterra’s filosofie is om mileuvriendelijke wijnen te vervaardigen in het teken van zorgvuldige wijnbouw en duurzaam wijngaardenbeheer, waar elke druivensoort opvalt voor hun fruitige, frisse en onderscheidende stijl, die de kwaliteit en zuiverheid van Chili’s aard, streek en fruit uitdrukken. Caliterra is opgericht in 1996 als een partnerschap tussen de familie Robert G. Mondavi en Viña Errázuriz, die beiden hun droom wilden realiseren in het produceren van hoogwaardige wijnen.

Caliterra wijnen

No products found which match your selection.

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

Caliterra

Op zoek naar een wijn van het wijnhuis Caliterra? Bij Gavi Wijnkopers ben je aan het juiste adres. Binnen ons ruime assortiment hebben wij diverse wijnen van dit Chileense wijnhuis met wijnen van hoogwaardige kwaliteit. Voor zowel een rode als voor een witte wijn ben je bij ons op de juiste plek.

Het wijnhuis

De naam van het wijnhuis Caliterra heeft een diepere betekenis. Caliterra komt van de uitspraak ‘La Calidad de la Tierra’, wat zoveel betekent als de kwaliteit van de aarde.

Het Chileense wijnhuis werd in 1989 opgericht door Eduardo Chadwick, welke al eigenaar was van wijnhuis Errazuriz. Sinds 1995 is er een innige samenwerking tussen Robert Mondavi, tevens eigenaar van Franciscan, en Eduardo Chadwick binnen het bedrijf.

Wijngaarden

De wijngaarden van het Chileense wijnhuis Caliterra bevinden zich in de Colchagua Valley, welke bekend staat om zijn uitmuntende omstandigheden voor de verbouw van wijnstokken. De diverse grond en het klimaat met warme dagen en koele nachten zorgt voor een perfecte omgeving om wijnstokken te verbouwen.

Waar het bedrijf begon met een kleine 210 hectare grond, heeft het bedrijf inmiddels flink uitgebreid. Caliterra beschikt inmiddels over zo’n 288 hectare, waarop de druiven voor de diverse kwaliteitswijnen worden verbouwd.

Wijnen

In 2004 werd de familie Chadwick weer voor 100% eigenaar. Op dat moment was het tijd voor een nieuwe koers. Waar voorheen ook druiven uit andere wijngaarden werden gehaald, werd besloten om alleen nog maar wijn te produceren van druiven uit eigen wijngaarden.

Op deze manier kon de kwaliteit van de geproduceerde wijnen nog verder omhoog. De wijnen die Caliterra tegenwoordig produceren beginnen op Reserva-niveau. De Tribute-lijn van het wijnhuis ligt nog een niveau hoger. Dat maakt dat je bij het wijnhuis verzekerd bent van een wijn van hoogwaardige kwaliteit.

Caliterra wijn kopen?

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Caliterra? Bestel jouw wijn direct via Gavi Wijnkopers. Bestel je je wijn voor 17.00 uur vandaag, dan bezorgen wij deze de volgende dag al bij je thuis. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Weet je nog niet op welke wijn jouw keus valt? Dan helpen wij je graag verder bij het maken van een keuze. Met onze ervaring en kennis van de wijnen zorgen wij voor de juiste wijn voor jou.

Caliterra

Caliterra’s filosofie is om mileuvriendelijke wijnen te vervaardigen in het teken van zorgvuldige wijnbouw en duurzaam wijngaardenbeheer, waar elke druivensoort opvalt voor hun fruitige, frisse en onderscheidende stijl, die de kwaliteit en zuiverheid van Chili’s aard, streek en fruit uitdrukken. Caliterra is opgericht in 1996 als een partnerschap tussen de familie Robert G. Mondavi en Viña Errázuriz, die beiden hun droom wilden realiseren in het produceren van hoogwaardige wijnen.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×