Carpineto

Wijnhuis Carpineto is een Italiaans wijnhuis uit Toscane. Giovanni Carlo Sacchet en Antonio Mario Zaccheo richtten het wijnhuis in 1967 op. De kwaliteit van de wijnen staat bij Carpineto voorop. Bekijk hieronder het overzicht van onze Carpineto wijnen.

Carpineto

Wijnhuis Carpineto is een Italiaans wijnhuis uit Toscane. Giovanni Carlo Sacchet en Antonio Mario Zaccheo richtten het wijnhuis in 1967 op. De kwaliteit van de wijnen staat bij Carpineto voorop. Bekijk hieronder het overzicht van onze Carpineto wijnen.

Carpineto

Ben je op zoek naar een wijn van wjinhuis Carpineto? Zoek dan niet verder! Bij Gavi Wijnkopers ben je namelijk aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij verschillende wijnen van dit wijnhuis. Voor zowel rode als witte wijnen en zelfs voor een sparkling rosé ben je bij ons op de juiste plek.

Wijnhuis Carpineto

Dit wijnhuis is een Italiaans wijnhuis uit Toscane. In 1967 werd Carpineto Grande Vini Di Toscane opgericht door Giovanni Carlo Sacchet en Antonio Mario Zaccheo. Inmiddels is het wijnhuis uitgegroeid tot een bedrijf met vijf wijngaarden.

Nog altijd staat kwaliteit van de wijnen voorop. Door moderne technieken te gebruiken, maar toch respect te behouden voor de waarden van de traditionele Toscaanse wijnproductie wordt deze kwaliteit gegarandeerd.

De druiven worden op een milieuvriendelijke manier bewerkt en vervolgens op kwaliteit gesorteerd. Tijdens het rijpingsproces wordt de temperatuur van de wijnen constant gemonitord om zo de kwaliteit te waarborgen.

Deze manier van werken en de kwaliteit van de wijnen heeft Wijnhuis Carpineto verschillende prijzen opgeleverd. In 1994 was het wijnhuis het eerste Italiaanse wijnhuis dat de belangrijke Robert Mondavi Winemaker of the year Award ontving.

Carpineto wijn

Carpineto heeft verschillende wijnen, van jong tot vintage, rood, wit en rosé en ook sparkling wijnen zitten in haar assortiment.

Gavi heeft een aantal vintage wijnen in het assortiment, bijvoorbeeld de Chianti Classico Riserva. Deze wijn uit het jaar 2013 is een robijnrode wijn met granaatreflecties.

Liever een sparkling wijn? Ook dat kan! Denk dan aan de Spumante Dolce of een sparkling rosé, zoals de Spumante Rosato.

Ook voor wijnseries kun je bij Carpineto terecht. Probeer eens een wijn uit de Dogajolo-serie, bijvoorbeeld de Carpineto Dogajolo Toscano Rosso. Ook de wijnen uit de Farnito-serie hebben wij in ons assortiment.

Carpineto wijn kopen?

Bij Gavi Wijnkopers heb je ruime keuze binnen de Carpineto-wijnen. Zin in een frisse witte wijn of juist in een stevige rode wijn? Bij Gavi kan het!

Bestel je Carpineto voor 17.00 uur, dan heb je deze de volgende dag al in huis. Vanaf €50,- bezorgen wij de wijn gratis bij je thuis.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×