• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Casa Silva

Kwaliteit staat bij de familie Silva hoog in het vaandel. Alle druiven plukt men met de hand en worden nog eens geselecteerd bij binnenkomst. Met name de inheemse en succesvolle Carmenere, maar ook de Sauvignon Gris druif. Deze laatste komt van wijnstokken die meer dan 80 jaar oud zijn. Hierdoor krijgt de wijn zijn karakteristieke en intense smaak.

Bekijk hieronder onze Casa Silva wijnen.

Casa Silva wijnen

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

Casa Silva

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Casa Silva? Bij Gavi Wijnkopers zit je goed. Wij hebben in ons assortiment diverse wijnen van wijnhuis Casa Silva. Voor zowel een rode als voor een witte wijn ben je bij ons aan het juiste adres.

Het wijnhuis Casa Silva

Het wijnhuis Casa Silva werd in 1892 opgericht door de familie Silva. Sindsdien is het ook altijd in handen van de familie gebleven. Inmiddels staat de vijfde generatie Silva aan het roer van het bedrijf.

Het Chileense familiebedrijf heeft inmiddels 5 wijngaarden, waarvan er 4 in de alom bekende Colchagua Valley liggen. In de wijngaarden zijn wijnstokken van meer dan 100 jaar oud te vinden.

Deze oude wijnstokken vormen in combinatie met de nieuwste technieken de basis van de kwaliteit van de Casa Silva wijnen. De handgeplukte druiven worden gecontroleerd en geselecteerd bij binnenkomst. Met innovatieve technieken worden de druiven vervolgens verwerkt.

Prijswinnaars

De wijnen van Casa Silva zijn bekend om hun kwaliteit en dit heeft al diverse prijzen opgeleverd. Vooral wijnen met de Carménere druif scoren hoog. Volgens de familie Silva is de Chileense grond perfect voor de wijnstokken van deze druif, dit zorgt voor de hoge kwaliteit.

Wijnhuis Casa Silva werd onder andere in 2013 tot wijnhuis van het jaar uitgeroepen, maar ook de afzonderlijke Casa Silva wijnen sleepten al verschillende awards binnen. Goud en zilver in verschillende jaren en op verschillende wedstrijden, de wijnen van Casa Silva wonnen de prijzen. Denk hierbij niet aan kleine wedstrijden, maar ook aan grote verkiezingen zoals de Chardonnay du Monde, de Sommelier Wine Awards en de International Wine Challenge.

Casa Silva wijn

Het wijnhuis heeft diverse witte en rode wijnen, voor elke gelegenheid is er wel een geschikte wijn. Van de mooie instapserie Family Wines, de daaropvolgende Colección serie of krachtiger Reserva en Gran Reserva. Met druiven als Syrah, Carmenère of zelfs 100% Petit Verdot. Als dat niet stevig genoeg is.

Casa Silva wijn bij Gavi

Een wijn van Casa Silva bestellen? Bij Gavi ben je aan het juiste adres. Wij zijn al jaren de specialist op het gebied van wijn. In ons ruime assortiment hebben wij meer dan 250 wijnen, waaronder de wijnen van wijnhuis Casa Silva.

Bestel je Casa Silva bij ons voor 17.00 uur, dan heb je de wijn morgen in huis!

Casa Silva

Kwaliteit staat bij de familie Silva hoog in het vaandel. Alle druiven plukt men met de hand en worden nog eens geselecteerd bij binnenkomst. Met name de inheemse en succesvolle Carmenere, maar ook de Sauvignon Gris druif. Deze laatste komt van wijnstokken die meer dan 80 jaar oud zijn. Hierdoor krijgt de wijn zijn karakteristieke en intense smaak.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×