Conde Pinel

Conde Pinel is een wijn van het wijnhuis Hammeken Cellars uit Allicante in het zuiden van Spanje. Een wijnhuis met veel moderne Spaanse wijnen die voldoen aan de behoeften van consumenten. De innovatieve wijnen van Hammeken worden veel als huiswijn geschonken in restaurants.

Conde Pinel wijnen

No products found which match your selection.

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

De wijngaarden

Het team van het wijnhuis Hammeken Cellars reist van het noorden tot het zuiden van Spanje om voor de wijngaarden te zorgen. Ze plukken alleen het beste fruit dat past bij de wijnen om zo de consumenten tevreden te stellen. Het wijnhuis heeft voor elke gelegenheid een passende wijn. Gavi Wijnkopers heeft meerdere Conde Pinel wijnen in haar assortiment waaronder een rode, witte en rosé Conde Pinel wijn.

Conde Pinel Tempranillo Tinto

Drink je graag medium droge rode wijn? Dan is de Conde Pinel Tempranillo Tinto een goede optie. Deze rode Conde Pinel wijn is gemaakt van Tempranillo druiven welke met de hand zijn geplukt bij perfect rijpheid. In Franse eikenvaten is een deel van de wijn 2 tot 3 maanden gerijpt. De krachtige wijn heeft een diepe robijnrode kleur met paarse reflecties. De intense aroma’s doen je denken aan zwarte kersen, aardbeien met tonen van exotische specerijen en eucalyptus.

Conde Pinel Viura Verdejo

Ga je liever voor een frisse witte wijn van Conde Pinel? Ook dan zit je bij ons goed. Hammeken Cellars produceerde een witte wijn die heerlijk te drinken is als aperitief, maar ook uitstekend past bij kruidige gerechten, vis en vlees. Het is de Conde Pinel Viura Verdejo die je bij Gavi Wijnkopers kunt vinden. Een witte wijn gemaakt van Verdejo en Viura druiven die in de nacht en vroege morgen worden geoogst. Deze witte wijn is droog en fruitig en heeft lichte aroma’s van limoen, citrus, perzik en zoete ananas.

Conde Pinel Rosado

Een echte rosé liefhebber? Dan moet je de Conde Pinel Rosado wijn zeker eens proberen. Het is een heerlijke frisse en fruitige rosé met een aantrekkelijke smaak. De rosé van het wijnhuis Hammeken Cellars is gemaakt van de Tempranillo druif. Met een geur en smaak van rood fruit waaronder frambozen en aardbeien. De Rosado wijn is perfect te combineren met paella, tapenade, mediterrane salades, olijven, zalmterrine en licht gekruid wit vlees.

Hammeken wijn kopen?

Conde Pinel wijn kopen? Dat kan bij Gavi Wijnkopers. In ons assortiment vind je diverse kwalitatieve en uitnodigende wijnen van Conde Pinel. Bestel voor 17.00 uur een moderne Spaanse Hammeken wijn en geniet morgen al van een rode, witte of rosé wijn.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×