• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Covila II

Een uitstekende coöperatie met 500 hectare eigen wijngaarden in en rond La Puebla de Labarca in de Rioja regio Alavesa. Alavesa is betrekkelijk klein van oppervlakte, maar staat wel garant voor fruit van zeer goede kwaliteit vanwege de uitstekende, beschutte ligging tussen het Cantabrisch gebergte en de rivier de Ebro.

Bekijk hieronder onze Covila wijnen.

Covila wijnen

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

De wijngaarden van Covila

De Covila wijn komt uit de Rioja regio in Spanje. Daar heeft de uitstekende Covila coöperatie 500 hectare eigen wijngaarden in en rond La Puebla de Labarca in de Rioja regio Alavesa. Alavesa is betrekkelijk klein van oppervlakte, maar staat wel garant voor fruit van zeer goede kwaliteit vanwege de uitstekende, beschutte ligging tussen het Cantabrisch gebergte en de rivier de Ebro.

Covila II Rioja Crianza

De Covila II Rioja Crianza komt zoals de naam al aangeeft uit het Rioja gebied in Spanje. Het is een rode wijn met een alcoholpercentage van 13,5%. Deze schitterende, volle uitgerijpte wijn is niet te zwaar, maar aangenaam krachtig met rijp rood fruit en een kenmerkend ‘pepertje’ in de smaak. De Covila II Rioja Crianza heeft bovendien zachte vanilletonen en is heerlijk te drinken als avondwijn bij worst, kazen en tapas. Ook bij (gegrild) roodvleesgerechten is deze Covila wijn een perfecte aanvulling.

Covila II Rioja Reserva

Net als de Covila II Rioja Crianza komt de Covila II Rioja Reserva ook uit de Rioja regio in Spanje. Deze rode wijn met een alcoholpercentage van 14,0% heeft een zeer donkerrode kleur. De kruidige Covila wijn bevat tonen van kruidnagel, koekkruiden, bramen en gestoofd fruit. Je proeft zwarte kers, vanille, gedroogde bloemen en zacht jong leer. Dat maakt deze Rioja Reserva wijn perfect om te drinken bij zwaardere vleesgerechten of bij stevige kazen.

Covila wijn kopen?

Een Covila II wijn is het zeker waard om eens te proberen. Via de webshop van Gavi Wijnkopers kun je eenvoudig een Covila wijn kopen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Dronten. Het team staat voor je klaar met advies en ruime service.

Covila II

Een uitstekende coöperatie met 500 hectare eigen wijngaarden in en rond La Puebla de Labarca in de Rioja regio Alavesa. Alavesa is betrekkelijk klein van oppervlakte, maar staat wel garant voor fruit van zeer goede kwaliteit vanwege de uitstekende, beschutte ligging tussen het Cantabrisch gebergte en de rivier de Ebro.

Bekijk hieronder onze Covila wijnen.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×