• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Domaine du Tariquet wijnen

Domaine du Tariquet wordt geleid door de derde generatie wijnmakers. De witte en rosé wijnen van Domaine du Tariquet in de Gascogne zijn wereldwijd een groot succes. Belangrijkste factoren zijn de toegewijde familie en de allernieuwste technieken.

Domaine du Tariquet wijnen

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

Domaine du Tariquet

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Domaine du Tariquet? Dan zit je bij Gavi goed, wij hebben diverse wijnen van dit wijnhuis in ons assortiment. Voor de liefhebber van een frisse witte wijn of een lekkere rosé zit je bij dit wijnhuis goed.

Het wijnhuis

Het Franse wijnhuis Domaine du Tariquet werd in 1912 door de familie Grassa opgericht. Het bedrijf is altijd in de familie gebleven. Zoon Yves besloot, ondanks de riskante markt, te gaan voor witte en rosé wijnen. Hoewel vader Pierre, de eerste generatie, hiervoor vreesde, bleek het een succes.

Inmiddels zijn de wijnen van Domaine du Tariquet een wereldwijd succes en hebben ze al diverse prijzen gewonnen, de Tariquet Chardonnay won al eens de prijs voor beste witte wijn in Europa.

Tegenwoordig staat de derde generatie van de familie Grassa aan het roer in de wijngaarden. Domaine du Tariquet heeft inmiddels bijna 1000 hectare grond. Ook de technieken blijven niet achter, met de nieuwste oogstmachines en persen zorgt de familie voor constante en hoge kwaliteit wijnen.

Domaine du Tariquet wijnen

Zoals net al benoemd werd, is het wijnhuis gespecialiseerd in witte en rosé wijnen. In ons assortiment hebben wij zowel de witte als de rosé wijnen van het wijnhuis. Ook de prijswinnende Chardonnay vind je bij Gavi.

Domaine du Tariquet biedt niet alleen frisse witte wijnen, zoals de Sauvignon Blanc, aan. Ook volle witte wijnen zijn verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Tete de Cuvée, vrij vertaalt het neusje van de zalm. De naam geeft het al aan: het is het beste van de oogst en een kwalitatief hoogstaande wijn.

Liever de rosé? Bij dit wijnhuis is dat geen probleem. Kies bijvoorbeeld voor de Rosé de Pressée, een heerlijke wijn voor alledag. Een blend met wel 4 druivensoorten

Domaine du Tariquet bij Gavi

Wanneer je een wijn van Domaine du Tariquet wil bestellen, ben je bij Gavi op de juiste plek. Met onze jarenlange ervaring en ons assortiment bestaande uit meer dan 250 wijnen, zijn wij de specialist op het gebied van wijn.

Bestel je wijn voor 17.00 uur, dan heb je de wijn morgen al in huis!

Domaine du Tariquet wijnen

Domaine du Tariquet wordt geleid door de derde generatie wijnmakers. De witte en rosé wijnen van Domaine du Tariquet in de Gascogne zijn wereldwijd een groot succes. Belangrijkste factoren zijn de toegewijde familie en de allernieuwste technieken.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×