Domaine Lapierre

Op zoek naar een wijn van Domaine Lapierre? Je bent aan het juiste adres! Ontdek de krachtige en volle wijnen van het Franse wijnhuis bij Gavi Wijnkopers. Wij verkopen onder andere de Domaine Lapierre Morgon wijn.

Domaine Lapierre Morgon

De Domaine Lapierre Morgon is een zuivere wijn, een cult-wijn in Frankrijk en ver daarbuiten. Deze soepele rode wijn bevat druiven van druivensoort Gamay. De wijn is sappig, vol zuiver fruit en verteerbaar. Met name vanwege de kracht, intensiteit en complexiteit is de Domaine Lapierre wijn erg vol en rijk. De wijn heeft een alcoholpercentage van 13,5%.

Heerlijk te combineren

Een Domaine Lapierre wijn is altijd een goede keus, ook bij het diner. Zo is de Domaine Lapierre wijn perfect te combineren met gerechten met gevogelte of met varkensvlees. De wijn past ook goed bij paté. Inschenken en genieten maar!

De wijngaarden

Domaine Lapierre is een vin naturel. De wijngaarden waarin de druiven voor de wijn groeien zijn dynamisch met druivenstokken van ongeveer 45 jaar oud. De gehele wijngaard is gericht op natuurzuiver fruit, de druiven worden niet ontsteeld en verder wordt er geen sulfiet toegevoegd. Ook wordt er bij het wijnhuis geen cultuurgist vergist, wat de wijn zuiver en van hoge kwaliteit maakt. Het is absoluut het proberen waard.

Domaine Lapierre wijn kopen?

Domaine Lapierre wijn kopen? Bij Gavi Wijnkopers zit je goed, wij hebben een uitgebreid assortiment en jarenlange ervaring op het gebied van wijn. Bestel je wijn voor 17.00 uur vandaag, dan kun je de Domaine Lapierre wijn morgen al inschenken. Bij bestellingen vanaf €50,- bezorgen wij de wijn bij jou thuis.

Advies nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit welke wijn je van het wijnhuis Domaine Lapierre wilt? Wij helpen je graag verder. Met onze kennis en ervaring op het gebied van wijn, helpen wij je bij het kiezen van de juiste wijn.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×