• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Epicuro

Puglia, de hak van de Italiaanse laars, staat van oudsher bekend als een regio waar enorme volumes aan wijn wordt geproduceerd. Tegenwoordig is dat niet meer van toepassing en gebruiken de wijnboeren hun kennis om over te stappen op krachtige topwijnen en maken het geheel af met het bekende Italiaanse gevoel voor design.

Epicuro

Puglia, de hak van de Italiaanse laars, staat van oudsher bekend als een regio waar enorme volumes aan wijn wordt geproduceerd. Tegenwoordig is dat niet meer van toepassing en gebruiken de wijnboeren hun kennis om over te stappen op krachtige topwijnen en maken het geheel af met het bekende Italiaanse gevoel voor design.

Het Italiaanse wijnhuis

De Epicuro wijnen worden geproduceerd door wijnhuis Fermar Vini. Dit wijnhuis is in 1970 opgericht door Armando Merge. Het wijnhuis gaat voor wijnen van de hoogste kwaliteit en heeft haar wijngaarden in het zuiden van Italië, in verschillende regio’s zoals Manduria en Puglia, en op het eiland Sicilië.

De druiven van de Epicuro wijnen komen van diverse wijngaarden uit verschillende regio’s in Italië. Dit zorgt voor een breed assortiment en dat alle wijnstreken in Italië vertegenwoordigt en daarbij de top van het wijnhuis Femar Vini.

De Epicuro wijnen zijn vernoemd naar de Griekse filosoof Epicurus. Volgens hem was geluk het hoogst bereikbare en het belangrijkste in het leven. De Epicuro wijnen weerspiegelen dit, zij staan voor vreugde en genot.

Wijn voor elke gelegenheid

Gavi heeft verschillende wijnen van Epicuro in het assortiment, voor elke gelegenheid of maaltijd is er een geschikte wijn. Heb je een salade of pasta met roomsaus gemaakt? Dan is de Epicuro Pinot Grigio een goede keuze.Ga je voor gegrild vlees? Kies dan voor de Epicuro Appassimento, deze wijn past hier perfect bij. Ook voor een heerlijke rose, als zomers aperitief, ben je bij ons op de goede plek. Kijk tussen onze Epicuro wijnen en raak geïnspireerd door alle mogelijkheden!

Epicuro wijn bij Gavi 

Gavi wijnkopers heeft al meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van wijn. Ons assortiment bevat meer dan 400 wijnen, waaronder de wijnen van Epicuro. Als je lid bent of wordt van Gavi, profiteer je van extra kortingen. Lid worden is gratis.

Ook wanneer je op het laatste moment wijn bestelt, kan je op ons vertrouwen. Als je jouw wijn voor 17.00 bestelt, dan zijn de wijnen de volgende dag bij je in huis. Vanaf een bedrag van € 50,-, worden de wijnen gratis bij je thuisbezorgd. Heeft je meer dan 60 flessen nodig? Neem dan contact met ons op en ontvang extra korting!

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×