• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Graham’s

De Douro vallei in Portugal is het oudste wijngebied ter wereld. Het gebied is ruig en bergachtig, met een bodem die voornamelijk bestaat uit leisteen en graniet. Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd, waaronder die van W&J Graham’s. Graham’s wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port.

Bekijk hieronder onze Grahams wijnen.

Graham’s

Op zoek naar een port van Graham’s? Bij Gavi Wijnkopers ben je aan het juiste adres. In ons ruime assortiment hebben wij diverse wijnen van dit Portugese wijnhuis. Kenners van over de hele wereld beschouwen dit porthuis als de beste in opmerkelijke en uitgebalanceerde port.

Het wijnhuis

Dit Portugese wijnhuis heeft officieel de naam Graham’s port, maar alleen de aanduiding Graham’s is al genoeg. Het wijnhuis is internationaal bekend vanwege de opmerkelijke port die zij uitbrengen.

Graham’s Port heeft vijf wijngaarden in verschillende delen van de Portugese Douro-vallei, die zich niet ver van de stad Porto bevindt. In 1820 werd het wijnhuis opgericht door de broers William en John Graham, die voorheen werkzaam waren in de textielindustrie. In 1970 wordt het bedrijf overgenomen tot een ander familiebedrijf, maar tot die tijd was het in de handen van de familie Graham. 200 jaar na de oprichting van het bedrijf is het nog altijd één van de meest toonaangevende wijnhuizen als het gaat om Port.

De port van Graham’s

Het uitgebreide assortiment van Gavi Wijnkopers biedt een geschikte port voor elke portliefhebber aan met de port van Graham’s. Het wijnhuis onderscheidt de houtgerijpte en flesgerijpte port van elkaar met verschillende wijnseries.

De liefhebbers van een houtgerijpte port kunnen hun hart ophalen aan verschillende series zoals de White Port, de Fine Ruby en Tawny, de Six Grapes, LBV en de Aged Tawny. Wanneer je voorkeur bij een wat uniekere wijn ligt, is de Crusted perfect voor jou. Deze wijn wordt eerst twee jaar gerijpt op eikenhout en wordt vervolgens ongefilterd op fles gebotteld. Vervolgens wordt de wijn nog 3 jaar gerijpt op de fles, wat zorgt voor een unieke port.

Prijswinnende wijnen

Door de jaren heen zijn verschillende wijnen van Graham’s met diverse prijzen bekroond. De beroemde Six Grapes port werd al meer dan een eeuw geleden op de markt gebracht en is inmiddels een internationale prijswinnaar.

Graham’s wijn kopen?

Op zoek naar een wijn van Graham’s? Wacht niet langer en bestel jouw port van Graham’s direct via Gavi Wijnkopers. Bestel je voor 17.00 uur vandaag, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je thuisbezorgd.

Grahams

De Douro vallei in Portugal is het oudste wijngebied ter wereld. Het gebied is ruig en bergachtig, met een bodem die voornamelijk bestaat uit leisteen en graniet. Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd, waaronder die van W&J Graham’s. Graham’s wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port.

Bekijk hieronder onze Grahams wijnen.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×