• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Kaiken

Kaiken Malbec is afkomstig uit het Tupungato-gebied  in de provincie Mendoza. Kaken is een project van het wijnhuis Montes uit chili. Het wijnhuis dankt zijn naam aan een Patagonische wilde gans, die regelmatig over het Andesgebergte trekt, van Argentinië naar Chili en omgekeerd. Kaiken is het Mapuche-Indiaanse woord voor deze gans.

Kaiken

Kaiken Malbec is afkomstig uit het Tupungato-gebied  in de provincie Mendoza. Kaken is een project van het wijnhuis Montes uit chili. Het wijnhuis dankt zijn naam aan een Patagonische wilde gans, die regelmatig over het Andesgebergte trekt, van Argentinië naar Chili en omgekeerd. Kaiken is het Mapuche-Indiaanse woord voor deze gans.

Het wijnhuis

Wijnhuis Kaiken is een Argentijns wijnhuis dat in 2001 werd opgericht door Aurelio Montes Sr., een van de meest bekende wijnmakers van Chili. Zijn zoon leidt tegenwoordig het bedrijf en is daar ook hoofd wijnmaker.

Het Argentijnse wijnhuis Kaiken heeft in totaal vier wijngaarden. Drie daarvan liggen in de bekende wijnprovincie Mendoza, de andere wijngaard ligt in Salta. De wijngaarden in Mendoza liggen op verschillende hoogtes, zodat de wijnen van Kaiken van hoge kwaliteit zijn.

De Kaiken wijnen

Wijnhuis Kaiken biedt wijnen aan in verschillende series. Bij Gavi vind je wijnen uit de Kaiken Estate Series, Kaiken Terroir Series, de Kaiken Ultra Serie, de Kaiken MAI Serie en de Kaiken Brut.

De wijnen van de Kaiken Estate Serie hebben een brede range aan aroma’s. De Kaiken Terroir wijnen zijn complexe wijnen met een lange afdronk. Heb je graag een frisse afdronk? Kies dan voor een wijn uit de Kaiken Ultra Serie. Voor een mousserende wijn van Kaiken, zit je goed met de Sparkling Brut. Verder heeft Kaiken wijnhuis nog de Kaiken MAI Malbec, een elegante wijn met een lange afdronk. Zoals je leest zijn de Kaiken wijnen er voor iedereen.

Kaiken wijn bij Gavi

Gavi wijnkopers heeft jarenlange ervaring op het gebied van wijnen. In ons ruime assortiment van wijnen met een hoge kwaliteit, bieden wij ook wijnen van wijnhuis Kaiken aan. Je kunt bij ons terecht voor goede Kaiken wijnen, tegen een scherpe prijs.

Ook wanneer je op het laatste moment nog een wijn nodig heeft, ben je bij Gavi op de juiste plek. Bestel je een wijn die op voorraad is, voor 17.00 uur? Dan wordt je wijn de volgende dag al bij je thuisbezorgd.

Wil je profiteren van fijne kortingen op verschillende wijnen, waaronder Kaiken wijnen? Word dan snel Gavi member! Als member krijg je extra korting op sommige wijnen. Handig, wanneer je vaker bij Gavi je favoriete wijnen bestelt.

Vanaf een bedrag van € 50,-, worden de wijnen gratis bij je thuisbezorgd. Heb je meer dan 60 flessen nodig? Neem dan contact met ons op en ontvang extra korting!

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×