• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Kendall Jackson

Kendall Jackson is één van de jongste, maar meest toonaangevende en dynamische wijnhuizen in Californië. De druiven zijn grotendeels afkomstig uit de koelere kuststreken. De druiven krijgen hier alle gelegenheid om hun aroma- en smaakrijkdom te ontwikkelen. De eerste wijn onder het label ‘Kendall-Jackson’ was een Chardonnay uit 1982. In 1983 ontving de wijn direct de Platinum Award van de ‘American Wine Competition’.

Bekijk hieronder onze Kendall Jackson wijnen.

Kendall Jackson wijnen

No products found which match your selection.

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

Kendall Jackson

Kendall Jackson is één van de jongste, maar meest toonaangevende en dynamische wijnhuizen in Californië. De druiven zijn grotendeels afkomstig uit de koelere kuststreken. De druiven krijgen hier alle gelegenheid om hun aroma- en smaakrijkdom te ontwikkelen. De eerste wijn onder het label ‘Kendall-Jackson’ was een Chardonnay uit 1982. In 1983 ontving de wijn direct de Platinum Award van de ‘American Wine Competition’.

Bekijk hieronder onze Kendall Jackson wijnen.

Kendall Jackson

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Kendall Jackson? Bij Gavi Wijnkopers ben je aan het juiste adres. Wij hebben in ons uitgebreide assortiment diverse wijnen van dit Amerikaanse wijnhuis. Een jong wijnhuis, maar toch één van de meest toonaangevende en dynamische wijnhuizen in Californië.

Het wijnhuis

Wijnhuis Kendall Jackson werd in 1982 opgericht door Jess Jackson. Hij kocht 32 hectare grond. Deze wijngaarden bevinden zich in de provincie Californië. De wijngaarden liggen tussen zo’n 400 en 600 meter hoogte, in de buurt van de Californische kust te vinden.

Hier is voornamelijk Chardonnay aangeplant. De wijngaarden van het bedrijf liggen inmiddels in verschillende county’s, namelijk Sonoma County, Napa County, Mendocino County, Santa Barbara County en Lake County. Elke county heeft zijn unieke eigenschappen, waardoor de wijnen hun hoge kwaliteit behouden.

Hoewel het verbouwen van de druiven op deze hoogte diverse moeilijkheden met zich mee brengt, zorgt dit er wel voor dat de smaak van de druiven intens en vol karakter is. Daarnaast maakt het wijnhuis gebruik van moderne technieken voor de vinificatie, die plaatsvindt op Frans en Amerikaans eiken.

De combinatie van de wijngaarden en de vinificatie zorgt voor de unieke smaak van de wijnen. Deze smaak wordt zeer gewaardeerd en het wijnhuis werd in 1995 dan ook uitgeroepen tot ‘Winery of the Year’ door het Wine & Spirits Magazine.

De wijnen

De eerste wijn van Kendall Jackson, de Chardonnay in 1982, won in 1983 de platinum award in de ‘American Wine Competition’, een goede start voor het wijnhuis. De Chardonnay is dan ook de meest bekende wijn van het wijnhuis, maar vergis je niet, ook voor een rode wijn zit je bij Kendall Jackson goed.

Wanneer je een keer voor vrijwel het tegenovergestelde van de Chardonnay wil gaan, dan is de Kendall Jackson Zinfandel een goede keuze. Deze stevige rode wijn is uitstekend te combineren met een lekker vleesgerecht, waar de Chardonnay juist een frisse wijn voor bij een stevige vissoort is.

Kendall Jackson wijn kopen?

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Kendall Jackson? Bestel jouw Kendall Jackson direct bij Gavi Wijnkopers! Maak je keuze en bestel vandaag voor 17.00 uur jouw wijn, dan bezorgen wij het morgen bij jou thuis. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis thuis.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×