La Villette

La Villette heeft als doel om een wijn te maken met de authentieke Franse uitstraling voor drinkers wereldwijd. La Villette is een oude wijk in Parijs van waaruit voedsel en wijn geleverd werd. 

Romantische Franse uitstraling

La Villette is een overvloedige wijn in een aantrekkelijke en betrouwbare verpakking met de romantische Franse uitstraling die ook de kwaliteit van de wijn representeert. De flessen en etiketten hebben een traditioneel Franse uitstraling met een afbeelding van de rivier die zorgde voor de bevoorrading van Parijs vanuit La Villette. Voor de La Villette wijnen worden de beste druiven uit heel Frankrijk gebruikt. La Villette wijn is van goede kwaliteit en heeft vooruitstrevende nieuwe smaken.

La Villette Chardonnay

La Villette Chardonnay is een witte wijn en bestaat uit 100% Chardonnay druiven. De wijngaarden met de Chardonnay druiven van La Villette liggen aan de voet van de Pyreneeën in het zuidwesten van Frankrijk. La Villette Chardonnay een verfrissende en compexe wijn uit 2016 en past perfect bij gegrilde of gebakken witvis.

La Villette Rose

Naast de Chardonnay vind je bij Gavi Wijnkopers ook de La Villette Rose Granache – Cinsault. Een frisse en fruitige roséwijn die bestaat uit Grenache en Cinsault druiven uit de regio Carcassonne. De La Villette wijn bevat bloemige en fruitige aroma’s van frambozen en grenadine. Je geniet vooral van La Villette Rose Grenache – Cinsault bij salades of lichte tapas.

La Villette wijn kopen?

Bij Gavi Wijnkopers vind je diverse wijnen van La Villette. Gavi wijnkopers heeft jarenlange ervaring op het gebied van wijnen. Ook wanneer je op het laatste moment nog een La Villette wijn wil kopen, ben je bij Gavi op de juiste plek. Bestel je een La Villette wijn die op voorraad is, voor 17.00 uur? Dan wordt de wijn de volgende dag al bij je thuisbezorgd.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×