• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Misty Cove

Misty Cove is een boutique winery door Andrew Bailey en zijn Nederlands vrouw gestart in 2008. Zij betrekken hun fruit uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago en maken hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben. Het bedrijf heeft affiniteit met duurzaamheid.

Misty Cove

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Misty Cove? Bij Gavi Wijnkopers ben je aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij meer dan 200 wijnen, waaronder de wijnen van Misty Cove.

Wijnhuis Misty Cove

Het wijnhuis Misty Cove is een relatief jonge boutique winery die in 2008 door Andrew Bailey en diens Nederlandse vrouw is opgericht. Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Zeeland en heeft wijngaarden in Marlborough en Central Otage. Deze gebieden hebben een klimaat dat uitermate geschikt is voor wijngaarden. Het wijnhuis is gedeeltelijk in het bezit van deze wijngaarden, de beste wijngaarden in de omgeving.

De naam Misty Cove komt van de mist boven de Marlborough Sounds. Dit zijn ondergelopen valleien. Hoewel je de naam Misty Cove niet direct aan Nieuw-Zeeland zou koppelen, is er dus wel degelijk een duidelijke link tussen de naam van het wijnhuis en de prachtige omgeving van de wijngaarden.

Zuiver en karakteristiek

De wijnen van Misty Cove staan bekend om hun zuivere en karaktaristieke smaak. Een specifieke filosofie heeft het wijnhuis niet, maar het creëren van elegante en kwalitatief hoogstaande wijnen is het belangrijkst voor Misty Cove. Daarnaast worden de wijnen zoveel mogelijk op een duurzame wijze gemaakt.

De ster van wijnhuis Misty Cove is de Sauvignon Blanc. Uiteraard is deze verkrijgbaar bij Gavi wijnkopers, net zoals de Signature Sauvignon Blanc en de Estate Pinot Noir.
Deze wijnen hebben zich op het gebied van kwaliteit al meerdere malen bewezen. Zo won bijvoorbeeld de Sauvignon Blanc de gouden medaille op de China Wine & Spirits Awards.

Misty Cove bestellen?

Wil je een wijn van wijnhuis Misty Cove bestellen? Dan ben je bij Gavi Wijnkopers aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment met een divers aanbod aan wijnen, waaronder de wijnen van wijnhuis Misty Cove. Wij adviseren je graag over onze wijnen, mocht je nog geen keuze gemaakt hebben.

Weet je al wel welke wijn je wilt? Bestel dan jouw wijn voor 17.00 uur vandaag, dan heb je je wijn morgen al in huis! Kost je bestelling €50,- of meer? Dan brengen wij de wijnen gratis bij je thuis. Bestel snel en geniet morgen al van jouw Misty Cove!

Misty Cove

Misty Cove is een boutique winery door Andrew Bailey en zijn Nederlands vrouw gestart in 2008. Zij betrekken hun fruit uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago en maken hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben. Het bedrijf heeft affiniteit met duurzaamheid.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×