Reyneke

Het wijnhuis Reyneke maakt wijnen op een bijzondere manier. Eigenlijk zoals het vroeger ging, zonder kunstmatige toevoegingen en de technologieën van tegenwoordig. Deze ‘ouderwetse’ aanpak zien zij als oude wijsheid en wordt omarmt door het wijnhuis. Niet alleen omdat het beter is voor de aarde, maar ook omdat het zorgt voor betere wijn.

Geschiedenis

In 1863 begon Reyneke als wijnboerderij met alleen een stuk land en de natuur. Zonder chemicaliën en technologische vooruitgang. Het wijnhuis Reyneke heeft hellingen op het noorden, oosten en zuiden. De wijngaarden zijn beplant met wijnstokken. Delen van de wijngaarden bestaan ook uit grasland en wildernis. Bovendien is het wijnhuis zelfvoorzienend aangezien ze ook compost produceren. Hierdoor is Reyneke minder afhankelijk van het aanvoeren van kunstmest.

De Reyneke wijngaarden

Reyneke wijngaarden zijn volledig biologisch. Ook hanteert het wijnhuis een bijzondere en duurzame aanpak om onkruid en ongedierte te bestrijden. In plaats van het onkruid te besproeien met gif, kweken ze andere plantjes die het onkruid tegengaan. Roofdieren helpen om ongedierte te bestrijden. Deze aanpak vormt de basis voor de organische producten van Reyneke. Een aanpak die wordt uitgevoerd in het tempo van de natuur.

Biodynamische Reyneke wijn

Reyneke wijn is biodynamisch. Dit betekent ook wel dat de bodem van de Reyneke wijngaarden levend is. De bodemsamenstelling is bijzonder en het klimaat is precies goed. Er komen geen kunstmatige toevoegingen aan te pas in het landbouwproces. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke oplossingen bij het wijnhuis Reyneke.

Reyneke Organic wijnen

Het assortiment van Reyneke is breed en divers. Je vindt er diverse biodynamische en biologische wijnen. Bijvoorbeeld de Reyneke Organic Shiraz Cabernet. Een biologische, stoere rode wijn uit Zuid-Afrika. Deze zachte Reyneke wijn met versgemalen zwarte peper, cassis en tijm is heerlijk soepel en toegankelijk. De wijn is fruitig in de mond met allerlei warm rood fruit, zwarte bessen en pruimen.
Een andere biologische Reyneke wijn die je ook bij Gavi Wijnkopers vindt, is de Reyneke Organic Sauvignon Semillon. Het is een frisse witte wijn met de geur van kruisbessen, limoenschil en citrus. De wijn toont een uitzonderlijk mooie balans tussen frisheid, structuur en rijkheid.

Reyneke wijn kopen?

Reyneke wijn kopen? Dat kan bij Gavi Wijnkopers. Gavi wijnkopers heeft jarenlange ervaring op het gebied van wijnen. Ook wanneer je op het laatste moment nog een Reyneke wijn wil kopen, ben je bij Gavi op de juiste plek. Via de webshop van Gavi Wijnkopers kun je eenvoudig een Reyneke wijn kopen. Bestel je een Reyneke wijn die op voorraad is, voor 17.00 uur? Dan wordt de wijn de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Dronten. Het team staat voor je klaar met advies en ruime service.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×