Salentein Portillo

Salentein Portillo

Bodegas Salentein is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. Door de klimatologische omstandigheden is Alto Valle de Uco in Argentinië, aan de voet van het Andes gebergte, één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. Dit blijkt uit de wereldwijde populariteit van de Salentein wijnen en de terugkerende erkenning tijdens internationale wijncompetities.

Bekijk hieronder al onze Salentein wijnen.

Aanbieding Salentein wijn

Wil je Salentein wijn kopen? Neem dan contact met ons op voor een aantrekkelijke aanbieding of kijk bij het soortgelijke wijnhuis Cruz Alta.

Contact opnemen Curz Alta wijnen bekijken

Salentein wijnen

No products found which match your selection.

Bekijk al onze andere wijnen in de webshop!

Argentijnse wijnen

De Argentijnse wijnen van Salentein worden gemaakt van de beste druiven om zo de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. De druiven komen uit drie verschillende wijngaarden in Argentinië, namelijk wijngaard San Pablo, La Pampa en El Oasis.

De wijngaarden liggen in de provincie Mendoza, deze provincie is uitermate geschikt voor wijnbouw. De Salentein wijngaarden liggen op verschillende hoogten, waardoor de druiven van die wijngaard op de beste plekken groeien.

Bodegas Salentein streeft naar de beste kwaliteit voor haar wijnen. De druiven groeien op tussen 1.050 en 1.700 meter hoogte. Het rotsachtige terrein kent een uitstekende blootstelling aan de zon, waardoor de druiven van de Salentein wijnen perfect kunnen rijpen.

Salentein wijn

Het aanbod van Bodegas Salentein bestaat uit een aantal verschillende wijnen, zo is er voor ieder wat wils. Voor de liefhebbers van een stevige rode wijn is er de Malbec. Houd je meer van witte wijnen? Geen probleem, wij hebben ook witte Salentein wijnen, zoals de Chardonnay. Gavi biedt een groot aantal wijnen van Salentein aan.

Salentein wijn aanbieding

Wij hebben regelmatig Salentein wijn in de aanbieding. Je vindt de aanbiedingen bovenaan onze pagina, voorzien van het groene vakje. Scoor snel jouw Salentein wijn aanbieding en geniet van deze overheerlijke Argentijse wijn.

Salentein Portillo wijn bij Gavi

Salentein Portillo? Bij Gavi ben je aan het juiste adres als het gaat om deze wijnen, wij hebben immers meer dan 18 jaar ervaring in ons vakgebied. Wij hebben een ruim aanbod aan wijnen van verschillende gerenommeerde wijnhuizen, waaronder de wijnen van Salentein Portillo.

Wij bieden de wijnen aan voor scherpe prijzen, zo heb je al een rode wijn van Salentein voor maar € 6,99.

Op het laatste moment nog wat wijn bestellen? Als je jouw wijnbestelling voor 17.00 uur plaatst, heb je jouw Salentein wijn de volgende dag al in huis! Vanaf een bedrag van € 50,-, worden de wijnen gratis bij je thuisbezorgd. Heeft u meer dan 60 flessen nodig? Neem dan contact met ons op en ontvang extra korting!

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Onze Wijn kortingen

Welkom bij Gavi Wijnkopers! Hier vindt u onze wijn kortingen van deze week. Met een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen is er voor horeca en particulier veel te kiezen. Het team staat voor je klaar met hun kennis en enthousiasme. Of je nu de winkel bezoekt, ons opbelt met een vraag, we helpen je meteen. De liefde en passie voor wijn is wat ons bindt.

Bekijk hieronder al onze wijn kortingen!

Naast de winkel hebben wij in 2014 ook Gavi Lokaal geopend. Zodoende verkopen we niet alleen de fles wijn, maar ook de beleving van wijn. Hoe smaakt de wijn? Bij Gavi Lokaal vind je een unieke wijnkast waar altijd 16 wijnen instaan. Klik hier voor een kleine sfeer impressie.

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×