• Veilig betalen met iDeal, Mastercard of Visa
  • Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • Extra kortingen als Gavi member!
  • Vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

Wijnhuis Zenato

Het wijnhuis Zenato is gelegen in San Benedetto di Lugana, 25 kilometer ten westen van Verona. Sergio Zenato richtte het wijnbedrijf op in 1960, gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit die hij van zijn vader Silvino had geleerd. Hij stopt al zijn energie en talent in het maken van wijnen en dat resulteert in bijzondere, grootse wijnen!

Bekijk hieronder onze Zenato wijnen

Wijnhuis Zenato

Het wijnhuis Zenato is gelegen in San Benedetto di Lugana, 25 kilometer ten westen van Verona. Sergio Zenato richtte het wijnbedrijf op in 1960, gemotiveerd door zijn passie voor wijn en de toewijding voor kwaliteit die hij van zijn vader Silvino had geleerd. Hij stopt al zijn energie en talent in het maken van wijnen en dat resulteert in bijzondere, grootse wijnen!

Bekijk hieronder onze Zenato wijnen

Zenato wijn

Op zoek naar een wijn van wijnhuis Zenato? Bij Gavi zit je goed. Wij hebben in ons assortiment verschillende wijnen van dit Italiaanse wijnhuis, dat al meer dan vijftig jaar bestaat. Ga voor een witte of rode Zenato wijn en bestel deze direct bij Gavi.

Het wijnhuis

Het wijnhuis Zenato werd in 1960 opgericht door de Italiaanse Sergio Zenato. De passie en toewijding aan wijn die hij van zijn vader had geleerd, zorgden voor de motivatie om zelf een wijnbedrijf op te richten. Sergio stopte alles wat hij had, in het maken van kwaliteitswijnen, wat ook loonde. Al jarenlang leveren de Zenato wijnen verschillende medailles op. Een wijnhuis met hart voor de wijn en de kwaliteiten.

Inmiddels staan de kinderen van Sergio Zenato aan het roer van het bedrijf, dat tegenwoordig als een begrip wordt beschouwd in meer dan 60 landen.

De wijngaarden

In de buurt van het Gardameer, ten westen van Verona, liggen de wijngaarden van wijnhuis Zenato. Om precies te zijn in San Benedetto di Lugana in de provincie Veneto. In dit gebied van Italië worden naar volume de meeste DOC-wijnen van het land geproduceerd.
Op de 75 hectare van het wijnhuis liggen de wijngaarden van het bedrijf. Met inheemse wijnstokken wordt de hoge kwaliteit gewaarborgd en worden onder andere de druivensoorten Corvina, Rondinella en Oseleta geproduceerd.

Prijswinnende wijnen

Door de jaren heen hebben de wijnen van Zenato al diverse prijzen opgeleverd. De wijnen van het wijnhuis zijn onderverdeeld in een aantal series, namelijk de Lugana, Valpolicella, Bardolino en de S. Cristina. Deze wijnen van hoge kwaliteit zijn aantrekkelijk geprijsd en daarom populair bij een groot publiek.

Zenato wijn kopen?

Ben je op zoek naar een wijn van wijnhuis Zenato? Bestel dan direct jouw Zenato wijn bij Gavi Wijnkopers. Bestel je wijn voor 17.00 uur vandaag, dan zorgen wij ervoor dat jij morgen al van je wijn kunt genieten. Bestellingen vanaf €50,- bezorgen wij gratis bij je thuis.
Weet je nog niet welke wijn bij jou past of lekker is bij het gerecht dat je wil maken? Dan helpen wij je graag verder. Gavi Wijnkopers heeft jarenlange ervaring op het gebied van wijn en wij adviseren je graag over jouw wijnkeuze.

Gavi Wijnkopers

De plek voor al uw favoriete wijnen

gavi wijnkopers wijnkasten

Gavi is in 2000 begonnen met de groothandel en de import van wijnen voor levering aan restaurants. Sinds 2010 zijn wij in Dronten gevestigd met onze winkel. Hierin staat ons team altijd paraat om je met hun kennis en enthousiasme te helpen met je aankoop, en heb je een keuze uit een assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Met onze liefde en passie voor het vak ben je altijd welkom voor een goed advies of een gezellig praatje.

Gavi Lokaal

Proef onze wijnen in het horecagedeelte

Wij zijn in 2014 begonnen met Gavi Lokaal. In dit nieuwe horecagedeelte van onze winkel kun je verdwalen in een goed boek, onder het genot van een kop heerlijke Buscaglione koffie en een stuk gebak. Of gezellig met je vrienden en familie genieten van een heerlijke lunch met een mooi glas wijn. Ook vind je in Gavi Lokaal onze unieke wijnkast.

Onze winkel en horeca zijn geweldig! Bekijk het zelf bij onze foto-impressie!

Copyright Gavi Wijnkopers. Alle rechten voorbehouden. |
★★★★★
Gavi krijgt een 9 uit 10 uit 44 beoordelingen beoordelingen

Hoe gaan wij om met het coronavirus?
Gavi volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM, de GGD Flevoland en de Gemeente Dronten met betrekking tot het coronavirus. We zien op dit moment geen noodzaak om het Winefestival Spring Edition te annuleren. Wij instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne. We houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de eerdergenoemde partijen nadrukkelijk in de gaten.

Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen dan worden tijdig passende maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregelen die wij allemaal kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:
  • Was je handen regelmatig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Schud géén handen

Op de website van het RIVM leest u hier meer over.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×