Gavi Winefestival

Gavi Winefestival 2021 3

Nog enkele tafels BESCHIKBAAR

Business tickets

Hoe leuk is het om met je collega’s naar het festival te gaan. Wij reserveren een tafel voor jou én je 7 collega’s. Met meer collega’s (of vrienden) mag je ook komen natuurlijk. De tafel is sierlijk aangekleed. Een glas Charles Heidsieck Champagne wordt voor je ingeschonken, een rijkelijke borrelplank wordt geserveerd en voor de munten hoef je voorlopig niet in de rij te staan.
NIEUW! Dit jaar kan je al vanaf 16:00u terecht op het festivalterrein. Met elkaar kan je deelnemen aan diverse TASTINGS. Een uur - het loopt natuurlijk altijd uit - kan je je laten inspireren op het gebied van Wijn, Bier, BBQ of Koffie. Super vakmensen die je meenemen, laten proeven en ervaren. Koop deze tasting-tickets in onze webshop voordat het vol zit.

Een geweldig wijn- & bierfeest

Kom met je familie, vrienden en/of collega’s en vier wat je vieren kan. Proef heel veel verschillende wijnen uit diverse werelddelen. De bierdrinker wordt zeker niet vergeten. Artemis is aanwezig met meerdere biersoorten. Natuurlijk is er ook genoeg fris en water. Wij serveren weer de lekkerste borrelplanken. Voor food is aanwezig Coen van The Black Goose en de prachtige foodtruck van Stuif's Friet, verser kan je de patat niet eten.

NIEUW in 2023! Het festival begint al om 16:00u. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor 'n leerzame tasting in wijn door Lotte van Polen en in bier door Theo Hogendoorn van Artemis. Ook Coen zet zijn barbecues eerder aan om veel te vertellen over zijn vakmanschap. En Paul Smit laat je in een uur of anderhalf een echte barista voelen.

Als jij zorgt voor leuk gezelschap dan kan het niet anders dan dat het weer een geweldig (wijn)feest wordt.

Regular ticket

17,50p.p.

 • Entree
 • Wijnglas
 • Wijnschrift
 • excl servicekosten van 1 euro

Business tickets

70,-p.p.

 • Entree vanaf 8 personen
 • Wijnglas
 • Wijnschrift
 • Gereserveerde tafel voor jouw gezelschap
 • Glas Charles Heidsieck Champagne
 • Een borrelplank voor jouw gezelschap
 • 10 munten per persoon
 • excl servicekosten van 1 euro

Tastings

17,50p.p.

LET OP: een tastingticket is een extra ticket!
Koop eerst 'n regular ticket of 'n business ticket en kies daarna uit één van deze vier tastings

Wine Tasting

Door Lotte van Polen

Lotte neemt je mee in de wereld van wijn. Zij is bijna afgestudeerd Vinoloog en zit vol enthousiasme. Wijn is niet saai maar super trendy. Leer in korte tijd meer over wijn. Kies uit de tijden 16:30u of 18:30u.

@guestsandgrapes

  Beer Tasting

  Door Theo Hogendoorn

  Theo van Artemis leert je in korte tijd meer over de bierstijlen. Met een proeverij van 4 bieren weet je welke ingrediënten zorgen voor de smaak, kleur en aroma's. Je kan deelnemen om 16:30u.

  @brouwerijartemis

   BBQ Tasting

   Door Coen Noordman

   Coen mag je gerust dé grill-master noemen. Wat een kennis heeft deze man als het om bbq-en gaat. Wil je in korte tijd je kennis verrijken en natuurlijk proeven? Je kan deelnemen om 16:30u.

   @theblackgoosebbq

    Coffee Tasting

    Door Paul Smit

    Paul is voor velen geen onbekende, hij neemt je mee in de wereld van koffie. Enthousiast als altijd vertelt hij en laat je natuurlijk ook ervaren om zelf 'barista' te zijn. Je kan deelnemen om 18:30u.

    @de_koffie_meneer

     Inloggen

     Wachtwoord vergeten?

     Een account aanmaken?

     gdpr-image
     Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.
     Meer informatie